9 kerstfilms.png

9 heerlijk kerstfilms om in bed te kijken

21-12-2016

It’s the most wonderful time of the year. Het is bijna kerst en met de kerstvakantie in het verschiet, hebben we deze 9 heerlijke kerstfilms voor je op een rij gezet om in bed, op je Sleepways, te kijken.

The Nightmare before Christmas

Deze musical-animatiefilm uit 1993, geschreven door Tim Burton, is een goede keuze om het feestseizoen mee in te luiden.

Love Actually

De feestdagen zijn de tijd om met je geliefden door te brengen, dus dit romantisch kerstverhaal mag zeker niet in het rijtje ontbreken.

Frozen

Let it go, let it go… We hebben het natuurlijk over Disney’s topper Frozen. Of je nou kinderen hebt of lekker single bent, Frozen is leuk voor jong en oud.

National Lampoon's Christmas Vacation

Met het ongewone gezin Griswold is het geheid altijd lachen geblazen, ook tijdens de feestdagen.

A Charlie Brown Christmas

Een gouwe ouwe, maar zeer zeker niet minder leuk, A Charlie Brown Christmas. De Peanuts brengen ons absoluut in een heerlijke kerststemming.

Die Hard

Hou je ook tijdens de feestdagen wel van wat actie en ben je niet in de stemming voor zoetsappige verhalen? Dan is Die Hard uit 1988 dé kerstfilm voor jou!

The Polar Express

In deze 100 minuten durende animatiefilm ga je in de polar express mee op avontuur naar de Noordpool. Vriendschap, moed en de ware betekenis van kerst staan, hoe kan het ook anders, centraal.

The Muppet Christmas Carol

The Muppet Christmas Carol is misschien wel één van de leukste adaptaties van het Scrooge verhaal. Uiteraard ontbreken de meeste van je favoriete Muppets niet in dit verhaal. Dus pak je kerstkransjes erbij en kruip heerlijk onder de dekens.

Home Alone

Deze lijst is natuurlijk niet volledig zonder Home Alone. Hoe vaak je de film ook gezien hebt, je kerst is niet compleet zonder Macaulay Culkin. Immers we all love the ’90’s.

Wat is jouw kerstfavoriet?

Vragen? bel ons op 0255 - 519 197 of mail ons welterusten@sleepways.nl