netflix en chillen.jpg

Netflixen en chillen: met Sleepways heb je altijd het juiste matras

28-09-2016

Of je nu in het weekend inderdaad graag ontspant met een Netflix filmpje of serie of dat je de uitdrukking Netflixen en chillen gebruikt als excuus voor je booty call, een goed matras is natuurlijk essentieel. Sleepways is het ideale bed dat je in een handomdraai aanpast en instelt naar je behoefte. Jij kiest jouw toppers en bepaalt met één druk op de knop de hardheid van het matras voor de ideale chill mode.

Bij deze vier Netflix films en/of series horen de volgende Sleepways toppers voor de optimale belevenis.

1. Stranger Things

Mike, Dustin, Lucas en Eleven… wij hebben het natuurlijk over Stranger Things. Deze science fiction/horrorserie is onbetwist de hit van 2016. Mocht je het nog niet gezien hebben, ga dan zeker deze spannende serie kijken. Bij deze serie raden wij dan ook onze traagschuim topper aan om heerlijk in weg te zakken tijdens die spannende momenten.

2. Fifty Shades of Grey

Kun je geen genoeg krijgen van Fifty Shades of Grey en besluiten jij en je Tinderdate op de kinky tour te gaan à la Christian Grey en Anastasia? Dan is een beetje latex natuurlijk onmisbaar ;) Daarom adviseren wij dan ook onze latex topper.

3. Gooische Vrouwen

Bij deze film heb je natuurlijk niks aan een Gooisch Matras. De Sleepways pocketvering topper is daarentegen de steun en toeverlaat die je nodig hebt om de ‘dramatische’ levens van de vier vriendinnen Cheryl, Anouk, Claire en Roelien aan te kunnen.

4. Black Sails

Alsof de avonturen van Kapitein Flint al niet spannend genoeg zijn, met de water topper lijkt het bijna net alsof je zelf deel uitmaakt van Flint’s bemanning.

Wat is jouw favoriete film of serie? En op welke topper zou jij het liefst deze film of serie willen kijken?

Vragen? bel ons op 0255 - 519 197 of mail ons welterusten@sleepways.nl