Hoogwaardige kwaliteit

Luxe stof
Het Sleepways matras is vakkundig bekleed met een luxe kwaliteitsstof die zorgt voor een dromerig zacht gevoel. Natuurlijk is de stof ook brandvertragend.

Bieskoord
De naden zijn afgewerkt met een bieskoord voor een chique uitstraling.

Rits
De ritsen zijn netjes weggewerkt en voorzien van een zware kwaliteit en gaan jaren mee.

Dit is 'm!

Verkrijgbaar in

Unique
90 x 200 cm
Couple
160 x 200 cm
Compagnon
180 x 200 cm

Geschikt voor elke bedbodem, dus ook voor jouw eigen boxspring of ledikant.

Vier heerlijke toppers voor elk moment

Pocketvering

Een toppertje
 • Voor mensen met een maatje meer
 • Voor de buikslapers
 • Voor de nachtzweters

Minder geschikt voor koukleumen. Houd je van een warm bed? Dan is een traagschuim topper geschikter voor je.

arrow Ideale ondersteuning ongeacht je lengte en gewicht
Onze pocketvering topper bestaat uit metalen veren die individueel verpakt zijn in zakjes (pockets) en die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. Doordat de veertjes afzonderlijk verpakt zijn, past de topper zich goed aan aan de contouren van je lichaam en wordt het gewicht beter verdeeld. Hoe meer veren, hoe gelijkmatiger het gewicht over het matras verdeeld wordt. De pocketvering topper van Sleepways bevat 300 vier-slags pocketveren met een diameter van 60mm.

arrow Ventilatie
Door de lucht tussen de pockets ventileert de pocketvering topper zeer goed. Ook de vochtregulatie is optimaal. En dankzij de instelbare Air Core van Sleepways zorgt de pocketvering topper altijd voor de perfecte ondersteuning van het lichaam, waar je ook ligt en hoe groot en zwaar je ook bent.

Traagschuim

Een toppertje
 • Voor de rugslapers
 • Als je blessuregevoelig bent
 • Voor koukleumen

Deze topper is minder geschikt wanneer je moeilijk in bed keert. Je kunt in dat geval beter kiezen voor een latex topper.

arrow Drukverlaging en ondersteuning

Traagschuim is ook wel beter bekend als NASA-schuim, memory foam, visco-schuim of comfortschuim. De unieke eigenschap van traagschuim is dat het schuim na het indrukken geleidelijk zijn vorm terugkrijgt. Onder invloed van lichaamsgewicht en lichaamstemperatuur vormt de topper zich naar de contouren van jouw lichaam. Het voordeel hiervan is dat onze topper drukverlagend op je lichaam werkt en meer ondersteuning biedt.


arrow Uitstekende ventilatielaag

Onze traagschuim topper is 10 cm dik. Daarnaast bevat deze een open in plaats van gesloten celstructuur. Hierdoor wordt vocht makkelijker afgevoerd en ventileert het schuim beter dan traagschuim matrassen met een gesloten celstructuur. De meeste traditionele traagschuim matrassen zijn minder geschikt voor mensen die het 's nachts vaak warm hebben en sneller transpireren.

Latex

Een toppertje:
 • Als je lastig in bed keert
 • Voor als je snel last hebt van slapende ledematen

Als je het 's nachts sneller warm hebt en veel in bed transpireert, kun je deze topper beter niet kiezen. Een water topper past beter bij je.

arrow Uitstekende ondersteuning en heerlijk ligcomfort

Onze latex vervaardigde toppers zijn veerkrachtig en soepel. Hierdoor bieden ze een goede ondersteuning en heerlijk ligcomfort. Latex is een natuurlijk product dat gewonnen wordt uit de rubberboom (Hevea Brasiliensis). 100% natuurlatex matrassen zouden veel te kostbaar zijn, daarom wordt altijd een combinatie van latex en synthetisch latex gebruikt.

Alleen op deze manier is het mogelijk om matrassen te produceren die voor een schappelijke prijs verkocht kunnen worden. Omdat latex een natuurproduct is, is het voor schimmels en bacteriën lastig om in latex matrassen te overleven.


Water

Een toppertje
 • Als je blessuregevoelig bent
 • Als je het 's nachts warm hebt

Deze topper is minder geschikt wanneer je lastig in bed keert. Je kunt dan beter een latex topper kiezen.

arrow Geen traditioneel waterbedmatras

De water topper van Sleepways biedt uitstekend comfort omdat je hele lichaam goed ondersteund wordt tijdens je slaap. De softside water topper is gemaakt van hoogwaardig vinyl. Het is niet een 'traditioneel' waterbedmatras, maar bestaat uit 4 of 5* afzonderlijke watertubes die je eenvoudig zelf kan inleggen en vervoeren.

De watertubes zijn voorzien van verstevigde anti-leknaden. Daarnaast zijn ze ook standaard voorzien van een 'conditioner' die geactiveerd wordt als deze gevuld worden. Hierdoor hoef je dus niet zelf periodiek conditioner toe te voegen aan het water.

*Afhankelijk van het formaat matras.

arrow Meest hygiënische slaapsysteem

Een waterbed is het meest hygiënische slaapsysteem. Een gemiddeld mens verliest ongeveer een halve liter vocht per nacht dat normaal gesproken in je matras trekt. Onze water topper reinig je heel eenvoudig en daarmee creëer je een geheel schoon en fris bed. De schuimrubberen omranding van Sleepways zorgt ervoor dat de zijwaartse druk goed opgevangen wordt voor een goede nachtrust en een heerlijk uitgerust gevoel.

Air Core

Linksom of rechtsom, jij bepaalt je slaapcomfort.

Jij hebt de touwtjes (in dit geval de knopjes) in handen als het aankomt op je nachtrust.

aircore
Wat de Air Core speciaal maakt:
 • Zowel jij als je partner bepalen afzonderlijk de hardheid van jullie slaapoppervlak.
 • Vervaardigd van, 100% nylon met versterkt vinyl en hierdoor makkelijk in de onderhoudt.
 • Sterke constructie.
 • In een mum van tijd opgepompt.
 • Verlicht display en dus ook 's nachts eenvoudig bedienbaar.
 • Nooit meer je gewenste instelling vergeten met de memory knop.

Met de Sleepways Air Core bepaal je namelijk zelf de hardheid van je eigen slaapoppervlak.

aircorecontrol
Vragen? bel ons op 0255 - 519 197 of mail ons welterusten@sleepways.nl