Over ons

Wij zijn Hans Tertsch en Maarten Schoen van Sleepways en your way of sleep is our business! Samen zijn we al meer dan 50 jaar actief in de slaapbranche. Wisselende slaapwensen en –behoeften van de consument en onze passie voor goed slapen waren voor ons redenen genoeg om Sleepways, het van oorsprong Canadese slaapsysteem, in Nederland te introduceren.

Bij ons is jouw slaapgenot in goede handen. Door onze jarenlange ervaring in het verkopen van hoogwaardige slaapsystemen hebben we als geen ander een goed inzicht in de slaapproblemen en -wensen van de consument, maar ook in het ontbreken van een goede oplossing voor de slaapproblemen van velen. We hebben kennis over de ontwikkeling en productie en ervaring in verkopen van bijzondere slaapsystemen in heel Europa.

 

De filosofie achter Sleepways is dat er niet zo iets als een one-size-fits-all matras bestaat. Het leven verandert en daarmee ook jouw slaapbehoeften. De kwaliteit van je slaap heb je voor een groot deel zelf in de hand en een goed slaapsysteem is een belangrijk aspect hierin. Dankzij ons grote kennisnetwerk en expertise hebben we Sleepways verder doorontwikkeld. Met de verwisselbare componenten van Sleepways en de instelbare hardheid van het matras heb je altijd het juiste slaapsysteem voor de perfecte nachtrust. Het is hét systeem dat zich als een kameleon aanpast aan je wensen.

Wil je meer weten over Sleepways of wil je persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en helpen je op weg naar een goede nachtrust.

Vragen? bel ons op 0255 - 519 197 of mail ons welterusten@sleepways.nl